Waarom zie ik rode kruisjes in plaats van beelden?

Je bent hier:Home-Waarom zie ik rode kruisjes in plaats van beelden?
Waarom zie ik rode kruisjes in plaats van beelden? 2017-06-21T22:40:57+02:00
1.53K views
0

Ik denk dat ik iets fout gedaan heb met mijn computer. Als ik tegenwoordig op internet surf zie ik altijd rode kruisjes in de vakjes waar eigenlijk een foto of plaatje hoort te staan. Hoe kom ik hier vanaf?

0

Allereerst is het verstandig om te checken of je Java wel goed hebt geïnstalleerd. Als dat wel zo is, dan kun je proberen om een systeemherstel toe te passen en je pc naar een eerdere datum terug te draaien, voordat je last kreeg van dit probleem. Als dat ook niet werkt, kun je het beste de instellingen van Internet Explorer herstellen:
• Sluit alle geopende Internet Explorer- of Windows Verkenner-vensters. • Open Internet Explorer door op de knop Start te klikken en vervolgens op Internet Explorer.
• Klik op Extra en klik vervolgens op Internetopties. • Klik op het tabblad Geavanceerd en klik vervolgens op Opnieuw instellen. • Klik in het dialoogvenster Instellingen voor Internet Explorer opnieuw instellen op Opnieuw instellen. • Nadat de instellingen zijn hersteld, klik dan op Sluiten, op OK en nogmaals op OK. • Sluit dan Internet Explorer af. Als het goed is worden de wijzigingen van kracht zodra je Internet Explorer opnieuw opent.