Tonen extensies van bestanden in Windows 7 2017-05-04T19:34:13+00:00
105 viewsBesturingssystemen
0

Het valt me op dat ik in Windows 7 de extensies van bestanden niet te zien zijn. Hoe kan ik dit veranderen?

0

Zijn de extensies van bestanden niet te zien in Windows 7, en wil je dit veranderen, dan is dit vrij eenvoudig te doen. Kies daarvoor achtereenvolgens Start, Configuratiescherm, Persoonlijke instellingen voor vormgeving en geluiden, Mapopties, Weergave. Haal daarna bij ‘Extensies voor bekende bestandstypes verbergen’ het vinkje weg. Ten slotte klik je weer op OK. Nu zul je de extensies van bestanden wel kunnen zien.