Hoe voorkom ik nare pop-ups bij een websitebezoek?

Je bent hier:Home-Hoe voorkom ik nare pop-ups bij een websitebezoek?
Hoe voorkom ik nare pop-ups bij een websitebezoek? 2017-06-21T22:43:30+02:00
1.56K views
0
0 Comments

Ik wil voorkomen dat er gevaarlijk pop-up advertenties geopend worden op websites die ik bezoek. Hoe doe ik dat het beste?

0

Windows Defender beschermt onder andere tegen gevaarlijke pop-upadvertenties. Dit gratis programma beschermt je computer tegen pop-upadvertenties, spyware en andere ongewenste software. Windows Defender maakt deel uit van Windows 7 en Windows Vista. Gebruikers van Windows XP SP2 kunnen het (www.microsoft.com/belux/nl/windows/products/winfamily/defender/default.mspx). Of je kunt een pop-upblokkering gebruiken. Het beste is om deze altijd ingeschakeld te hebben en deze alleen uit te schakelen in de zeldzame gevallen waarin je een pop-up moet gebruiken om een taak uit te voeren.