Hoe verwijder ik Bing?

Je bent hier:Home-Hoe verwijder ik Bing?
Hoe verwijder ik Bing? 2017-06-21T22:42:28+02:00
1.34K views
0

Wij hebben een pc met windows XP en Google als zoekmachine. Als ik iets intyp dan kom ik vaak ineens bij \’Bing\’ terecht. Als ik naar \’zoekmachines beheren\’ ga dan staat Bing er niet tussen. Hoe verwijder ik Bing?

0

Rechts van je adresbalk zit je zoekbalk, daar typ je het best je zoektermen in. Klik even op v en er verschijnt een lijstje. Klik op de onderste regel: Zoekmachines beheren. Klik Bing aan en kies voor verwijderen.
Als dat niet werkt open dan je Internet Explorer.
• Klik rechts bovenaan op Extra • Klik op Invoegtoepassingen beheren • Kies bij “Weergeven” Alle invoegtoepassingen • Hier kun je de invoegtoepassingen uitschakelen

You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.