Hoe kan het dat er ineens geen geluid meer uit mijn boxen komt? 2017-05-04T19:34:13+00:00
190 viewsHardware
0

Vandaag heb ik Windows Xp opnieuw geinstalleerd en sindsdien heb ik opeens geen geluid meer. Wat kan ik het beste doen om dit te herstellen?

0

• Ga naar ‘Start’ en daarna naar ‘Uitvoeren’
• Geef dan de volgende opdracht: ‘DEVMGMT.MSC ‘.
• Als het goed is ben je dan in ‘Apparaatbeheer’ gekomen. Dan kun je zien dat er waarschijnlijk een driver ontbreekt. Als deze niet ontbreekt dan heb je de configuratie-software nodig die bij de geluidskaart hoort. Met deze software kun je instellen op welke manier je het geluid op de audio-uitgangen gaat zetten.