Windows 7 opstartlogo uitschakelen 2017-05-04T19:34:13+00:00
19 viewsBesturingssystemen
0

Kan ik het Windows 7 opstartlogo uitschakelen?

0

Het is inderdaad mogelijk om het Windows 7 opstartlogo uit te schakelen; er verschijnt dan bij het opstarten van je computer slechts een zwart scherm. Om het Windows 7 opstartlogo uit te schakelen, kies je ‘Start’, ‘Alle programma’s’, ‘Bureau-accessoires’ en ten slotte ‘Uitvoeren’. Vervolgens tik je ‘msconfig’ in en klik je ‘OK’. Er opent een nieuw venster: klik op ‘Computer opstarten’. Daarna vink je ‘Zonder gebruikersinterface starten’ aan. Klik ten slotte OK. Wanneer je de volgende keer je computer opstart, zul je geen Windows 7 opstartlogo meer te zien krijgen.