Welk programma moet ik downloaden voor het converteren van een Word-bestand naar een PDF-bestand? 2017-05-04T19:34:13+00:00
10 viewsDownloaden
0

Ik wil een Word-bestand converteren naar een PDF-bestand. Welk programma kan ik daarvoor het beste downloaden?

0

Een PDF is makkelijk te maken door een gratis programma te downloaden. Zo’n programma converteert bestandsformaten naar PDF’s. Een bekend voorbeeld van zo’n programma is PDFCreator, te downloaden via deze site. PDFCreator is freeware en mag dus gratis worden gebruikt! Het is alleen beschikbaar voor Windows. Een ander programma dat PDF’s kan converteren naar andere bestandsformaten, is PDFZilla, eveneens te downloaden via deze site. Andere programma’s die geschikt zijn om bestanden in PDF te converteren, zijn CutePDF Writer en PDF reDirect. Als je CutePDF Writer downloadt, moet ook het bestand FreeConverter worden gedownload en geïnstalleerd.