Wat is een pop-up? 2017-05-04T19:34:13+00:00
152 viewsInternet
0

Ik hoor collega’s klagen over lastige pop-ups die op sommige webpagina’s verschijnen. Wat is een pop-up eigenlijk?

0

Een pop-up is een klein venstertje dat bij bezoek aan een website verschijnt. Dit kan gebeuren als reactie op een klik van de gebruiker, of bij het laden of het verlaten van een pagina of het ontvangen van nieuwe e-mail. Meestal staat in dit venster een advertentie. Het kan dus gewoon reclame zijn, maar pop-ups kunnen ook zwendelpraktijken zijn, of linken naar gevaarlijke software.