Wat is de Windows Prestatie Index?

Je bent hier:Home-Wat is de Windows Prestatie Index?
Wat is de Windows Prestatie Index? 2017-06-21T00:08:45+00:00
204 viewsBesturingssystemen
0

Wat is de Windows Prestatie Index?

0

De Windows Prestatie Index is een cijfer van Windows voor de hardware van jouw PC. Hoe hoger het cijfer, des te beter presteert jouw computer. Het cijfer van de Windows Prestatie Index wordt bepaald aan de hand van prestaties van jouw PC op vijf verschillende gebieden: de harde schijf, grafische weergave van spellen, grafisch, RAM-geheugen, en processor. De maximum score is 7.9. Terwijl een PC met een Windows Prestatie Index cijfer van 2 of hoger meestal wel geschikt is voor op kantoor, is voor grafische toepassingen en spellen vaak minimaal cijfer 3 nodig.