Updates Windows 7 installeren 2017-05-04T19:34:13+00:00
18 viewsBesturingssystemen
0

Windows 7 installeert regelmatig automatisch allerlei updates. Hoe kan ik deze updates zelf beheren?

0

Windows gaat inderdaad regelmatig zelf op zoek naar updates. Dit is overigens wel afhankelijk van hoe Windows is geïnstalleerd. Via het configuratiescherm is het mogelijk de updates voor Windows 7 zelf te beheren. Je kunt deze Windows 7 updates geheel uitschakelen, of zelf te kiezen welke updates je wilt installeren en welke niet. Kies hiervoor Start, Configuratiescherm, Systeem en beveiliging, Windows Update, Automatische updates in- of uitschakelen. Nadat er een nieuw scherm is geopend, kun je onder ‘Belangrijke updates’ de updates voor Windows 7 beheren.