System tool 2011 verwijderen 2017-05-04T19:34:13+00:00
46 viewsAntivirus
0

Ik heb system tool 2011 op mijn computer staan. Hij doet alsof hij een virusscanner is, maar ik heb gehoord dat dit gewoon een virus is.

Hoe kom ik van system tool 2011 af. Ik wil hem van mijn computer verwijderen.

0

sinds gister ook system tool op mijn pc. gelukkig deed mijn andere pc het wel zodat ik jullie adviezen kon lezen.
het virus blokkeerde alle antivirusacties het had zelfs mijn antivirus fighter microsoft essentials security uitgezet. aanzetten was niet mogelijk. downloaden ander scanners lukte el maar konden niet worden geactiveerd. gelukkig werkte Windows verkenner wel.
ik heb de methode Pascal gevolgd met dien verstande dat ik het door hem genoemde file niet kon vinden.
ik heb toen bij Files Application Data alle files met datum gister in de prullenbak gegooid en deze daarna geleegd. Van files die niet weggegooid konden worden heb ik de naam gewijzigd.
nadat ik de computer weer had opgestart kwam het virus niet terug en werkte Microsoft security essentials weer. deze voert nu een volledige scan uit zoals in het filmpje werd aangeraden. hij is al een uurtje aan het scannen en ik hoop dat het nu goed gaat.

ik ben geen computer expert maar na een dag knoeien zover gekomen.
op het laatst werkte ook de veilige opstart niet meer (F8)

0

Ook ik kreeg dit virus op mijn pc.
Heb meteen Spyware Terminator opgestart en een volledige scan laten doen. Tijdens deze scan kwam ik, met enige moeite, via Google op deze site terecht.
Ik heb Spyware Terminator zijn scan laten afmaken, pc opnieuw opgestart en alles is weer virusvrij!! Hopelijk is dit een goede tip voor andere gebruikers met hetzelfde System Tool probleem!

0

Ik ben zeker geen computerspecialist maar volgde het volgende advies op. Computer opstarten in veilige modus via f8. Wel de keuze veilige modus met netwerkopties nemen. Dan kwam systeem herstel, datum van enkele dagen terug inbrengen en het is blijkbaar opgelost. Succes.

0

Ook bij mij sloop System Tool binnen. Vlak daarvoor kreeg ik een melding van m’n virusscanner Avast, dat er een Trojan Horse was gedetecteerd. System Tool nam bezit van m’n scherm, begon met een nep-scan van het hele systeem en vond 38 infecties. Allemaal onzin. Ik kon niet meer bij mijn e-mail, geen documenten meer openen of afdrukken, kortom, niks werkte meer. Had voor vandaag m’n PC-monteur besteld. Startte vanmorgen uit nieuwsgierigheid tóch nog een keer op en toen volgde er een automatisch update van Windows. En net zo snel als System Tool 2 dagen geleden was gekomen, zo snel verdween ze nu weer…. Alles doet het weer! Monteur afgebeld.