Standaard zoekmachine in Firefox veranderen 2017-05-04T19:34:13+00:00
49 viewsInternet
0

Hoe kan ik de zoekmachine veranderen, die standaard in de Firefox browser is ingesteld?

0

In de Firefox browser is Google Chrome als de standaard zoekmachine ingesteld. Wanneer Google Chrome je echter net bevalt, dan kan de standaard zoekmachine in Firefox heel eenvoudig worden veranderd. Om van zoekmachine te veranderen, klik je op het naar beneden gerichte pijltje naast de zoekbalk in Firefox, rechtsboven in het beeldscherm. Hierop krijg je de in de Firefox browser aanwezige zoekmachines te zien. Wanneer je op één van deze zoekmachines klikt, wordt deze als de standaard zoekmachine in Firefox ingesteld. Kies daarna voor ‘Zoekmachines beheren’: je kunt nu zoekmachines in Firefox verwijderen of toevoegen.