Slideshow Windows 7 2017-05-04T19:34:13+00:00
5 viewsBesturingssystemen
0

Hoe kan ik in Windows 7 een slideshow als bureaubladachtergrond instellen?

0

Om in Windows 7 een slideshow als bureauachtergrond in te stellen, klik je met de rechtermuisknop op het bureaublad. Vervolgens kies je ‘Aan persoonlijke voorkeuren aanpassen’. In het nieuwe venster klik je op ‘Bureaubladachtergrond’ waarna je een overzicht van de beschikbare wallpapers krijgt te zien. Via de knop ‘Bladeren’ kun je vervolgens een map met eigen afbeeldingen selecteren. Je kunt de foto’s die moeten worden opgenomen in de slideshow aanvinken. Wanneer er meerdere foto’s worden gekozen, wordt de slideshow automatisch geactiveerd. Onderaan het venster zijn er diverse opties in te stellen voor de slideshow.