Recent gesloten tabbladen in Firefox openen 2017-05-04T19:34:13+00:00
39 viewsInternet
0

Kun je in Firefox recent gesloten tabbladen openen?

0

Net zoals veel andere internetbrowsers, houdt de Firefox browser bij welke websites je hebt bezocht. Daarnaast houdt Firefox ook een geschiedenis van recent gesloten tabbladen bij. Wanneer je bijvoorbeeld per ongeluk een website hebt afgesloten, dan kun je met Firefox het tabblad weer vlug openen. Ga hiervoor in Firefox achtereenvolgens naar ‘Geschiedenis’, en ‘Onlangs gesloten tabbladen’. Er verschijnt vervolgens een lijst van de tijdens de huidige internetsessie recent gesloten tabbladen. Door één van de websites in deze lijst aan te klikken, wordt het tabblad weer geopend.