Orbit Cam (Acer) repareren 2017-05-04T19:34:13+00:00
31 viewsHardware
0

Ik krijge de melding dat
Orbicam is missing or not installed

Mijn acer laptop camera doet het dus niet (meer). Wat moet ik doen, hoe kan ik dit oplossen?

0

Als de Acer Orbicam ontbreekt of niet ingestalleerd is, moet je alle programmas op je computer sluiten (handigst is om de computer opnieuw op te starten) en zorg ervoor dat je stroomkabel aangesloten is op de laptop.

1. druk op ‘Alt + F10′ om eRecovery Management te starten.
2 Voer het eRecovery Management paswoord in, het standaard wachtwoord is zes nullen, dus 000000.
Selecteer ‘Recovery Actions’ en klik op ‘Next’
Selecteer ‘Reinstall Applications/drivers’ en klik op ‘Next’
Aan de linker kant selecteer je je besturingssysteem (bv windows XP)
Selecteer Driver
Selecteer Camera
Aan de rechterkant in hetzelfde scherm selecteer je nu ‘Install Camera Driver Now’
Je computer gaat opnieuw opstarten als het installeren is voltooid