Mijn Printer print websites of webpaginas te klein 2017-05-04T19:34:13+00:00
43 viewsHardware
0

Als ik iets van internet probeer te printen, dan print mijn printer het verkleind uit.
Alles wordt kleiner geprint dan het normaal moet zijn.
Hoe kan ik mijn printer websites weer op normale grote laten uitprinten?

0

k had hetzelfde probleem en ben met de tips aan de gang gegaan. Dat maakte niet uit. Dus heb mijn oude internet explorer ermee geopend en kwam op Adobe reader uit. Daar stond het formaat verkeerd. Ik had fotopapierafmeting staan dus heb ik dit op A4 gezet. En nu heb ik een keurige A4 weer bij het afdrukken.

0

Ga hiervoor naar de print preview (afdrukvoorbeeld) optie in het menudeel ‘bestand’ in je internet browser.
Vervolgens moet je daar kiezen dat je 100% formaat wil afdrukken en niet bijvoorbeeld passend op de pagina.

succes!