Meer gadgets installeren Windows Sidebar? 2017-05-04T19:34:13+00:00
26 viewsBesturingssystemen
0

Hoe kan ik meer gadgets installeren op mijn Windows Sidebar?

0

Wanneer de Windows Sidebar geopend is, zie je bovenaan een plus-teken. Wanneer je met de cursor op dit plus-teken gaat staan, verschijnt het woord ‘gadgets’. Wanneer je op het plusteken klikt, verschijnt een scherm met een aantal gadgets. Als je vervolgens dubbelklikt op één van deze gadgets, verschijnt dit gadget in de Windows Sidebar. Een andere mogelijkheid is om de gadgets naar de Windows Sidebar te slepen. Wil je nog meer gadgets installeren voor de Windows Sidebar? Gebruik dan ‘Meer gadgets downloaden’, rechtsonder in het scherm met de extra gadgets.