Kan ik twee antivirussoftwares installeren op mijn pc? 2017-05-04T19:34:13+00:00
28 viewsAntivirus
0

Ik heb al antivirussoftware geinstalleerd, maar ik wil een andere antivirusprogramma van een ander merk op dezelfde computer installeren. Kan dat?

0

Je kunt het beste nooit meerdere antivirusprogramma’s tegelijk laten draaien. Als je ze samen combineert of de vorige versie op uw computer behoudt, levert dat vaak een conflict op en kan uw computer volledig vastdraaien. Verwijder dus absoluut de eerste antivirussoftware voordat je een nieuw programma installeert.