Kan ik programmas installeren die eigenlijk voor een eerdere versie van Windows zijn? 2017-05-04T19:34:13+00:00
23 viewsBesturingssystemen
0

Ik heb Windows versie 7, maar het programma is voor Windows XP. Kan ik dit alsnog installeren?

0

In de meeste gevallen is het antwoord : ja. De meeste programma’s die voor de oudere versies van Windows zijn geschreven, werken ook in de nieuwere Windows versies. Sommige oudere programma’s kunnen wel gebrekkig ( of soms helemaal niet) worden uitgevoerd. Als dat het geval is moet u de probleemoplosser “programmacompatibiliteit” opstarten. Dit doet u door naar “start” te gaan en vervolgens “configuratiescherm”. Typ daarna “probleemoplosser” in het zoekvak en klik vervolgens op “probleemoplossing”. Klik onder programma’s op “programma’s uitvoeren die zijn gemaakt voor vorige versies van windows”. Daarna hoeft u alleen maar de aanwijzingen in de probleemoplosser te volgen. Hierdoor maakt u het mogelijk om alle programma’s van oudere versies, te installeren op de nieuwere versies!