Hoe verander ik de resolutie van mijn beeldscherm? 2017-05-04T19:34:13+00:00
92 viewsHardware
0

Ik wil de weergavegrootte van mijn beeldscherm verkleinen of vergroten, hoe doe ik dit?

0

De beeldschermresolutie bepaalt de helderheid van de tekst en de afbeeldingen op het scherm. Bij een lage resolutie is de tekst groter en makkelijker te lezen, maar de afbeeldingen zijn minder scherp en er passen dan ook minder items op het scherm. Bij een hoge resolutie is het andersom, de afbeeldingen en de tekst zijn scherper en kleiner. U kunt de resolutie makkelijk veranderen door naar “start” te gaan en dan naar “configuratiescherm” en vervolgens nar “vormgeving aan persoonlijke voorkeur aanpassen” en dan naar “persoonlijke instellingen” en vervolgens naar “beeldscherminstellingen”. Hier kunt u met de schuifregelaar de gewenste resolutie aanpassen. Vergeet hierna niet op toepassen te drukken. Deze uitleg is bedoelt voor Windows 7.