Hoe kan ik lettertypes installeren in Windows Vista? 2017-05-04T19:34:13+00:00
19 viewsBesturingssystemen
0

Mijn computer draait op Windows Vista. Nu wil ik lettertypes installeren. Hoe moet dat?

0

Er zijn twee manieren om in Windows Vista lettertypes te installeren. De eerste mogelijkheid is via Start, Configuratiescherm. Vervolgens klik je op “Lettertypen’. Daarna kun je met de muis het lettertype naar de map ‘Lettertypen’ te slepen. Daarnaast is er nog een andere, snellere manier om in Windows Vista lettertypes te installeren. Daarvoor moet je het volgende doen: na het downloaden van het lettertype van jouw keuze, klik je met de rechtermuisknop op het bestand. Vervolgens kies je in het menu voor ‘Nieuw lettertype Installeren’. Daarna zal het lettertype worden geïnstalleerd.