Gadgets Windows Vista Sidebar 2017-05-04T19:34:13+00:00
33 viewsBesturingssystemen
0

Wat is de Windows Vista Sidebar?

0

Met de Windows Vista Sidebar kun je gemakkelijk gebruik maken van leuke gratis gadgets. Voorbeelden zijn het lokale weer, RSS-feeds, post-its en een kalender. De Windows Vista Sidebar kun je als volgt opstarten: je kiest voor Start, Alle programma’s en Bureau-accesoires. Vervolgens klik je op de Windows Vista Sidebar. Aan de rechterkant van het bureaublad zal daarna de Windows Sidebar verschijnen en de taakbalk zal er een icoontje bij krijgen. Op megadownloads.nl zijn gratis leuke extra gadgets te downloaden, zoals de Weer-gadget, de MiniTv-gadget en de Radio-gadget.