Firefox Aurora 2017-05-04T19:34:13+00:00
12 viewsInternet
0

Van de internetbrowser Firefox bestaan meerdere versies, net zoals bijvoorbeeld het geval is bij Google Chrome. In 2010 is het experimentele Aurorakanaal ingesteld, waarin nieuw ontwikkelde functies worden uitgeprobeerd. Dagelijks verschijnen updates van Firefox Aurora. Gebruikers kunnen feedback geven over functies en prestaties om mee te bepalen wat er in de definitieve uitgave komt Na zes weken komen de voldoende ontwikkelde functies terecht in de betaversie van Firefox. In deze betaversie van Firefox worden zo nodig de laatste problemen opgelost. Zes weken daarna komt er dan een nieuwe versie uit. Op deze pagina kan tussen de drie kanalen van Firefox gekozen worden: http://www.mozilla.com/nl/firefox/channel/