Zone Alarm

Je bent hier:Home-Firewall-Zone Alarm

Zone Alarm

Zone Alarm is een bekende gratis Firewall. De Zone Alarm Firewall is makkelijk in gebruik en geeft duidelijke meldingen bij gevaar.

Download Zone Alarm

Beschrijving

Zone Alarm is een van de beste Firewalls van het moment. Deze gratis versie biedt voor de meeste gebruikers meer dan voldoende bescherming.

Zone Alarm is bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Iemand met weinig computerkennis kan goed met zonealarm overweg, iets wat je van veel andere firewalls niet kunt zeggen.

Two-Way Firewall: Maakt uw pc onzichtbaar voor hackers en stopt spyware van het verzenden van uw gegevens naar het Internet, dus beveiliging tegen indringers van buitenaf en tegen spyware die van uw computer zelf informatie probeert te versturen.

ZoneAlarm Security Toolbar: controleert sites tijdens het browsen, biedt de mogelijkheid tot prive browsen, bevat een handige zoekfunctie en nog veel meer.

Geavanceerde Download Protection: Analyseert downloads en waarschuwt u als er een download is die kwaadaardig is en stopt deze download en voorkomt zo infecties van uw pc.

Geavanceerde firewall: Monitort programma’s voor verdacht gedrag en signaleert dit gedrag. Houdt zich bezig met het stoppen van nieuwe aanvallen die traditionele anti-virus bescherming weet te omzeilen.

Antivirus / Antispyware: Detecteert en verwijdert virussen, spyware, Trojaanse paarden, wormen, bots en meer.

Ouderlijk toezicht: Biedt Filters en maakt het mogelijk ongepaste websites te blokkeren

Kortom
Zone Alarm is een uitstekende firewall met zeer uitgebreide beschermingsmogelijkheden. Heel gebruikersvriendelijke meldingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zone Alarm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *