Yahoo Messenger

Je bent hier:Home-Chat-Yahoo Messenger

Yahoo Messenger

Yahoo Messenger is een handig programma voor het combineren van chatdiensten. Het programma is met name gemaakt om te chatten via je yahoo account.

Download Yahoo Messenger

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Yahoo Messenger integreert verschillende chatdiensten waardoor u gemakkelijk uw Outlook, Hotmail, AOL en Gmail bij de hand heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om uw Twitter, Facebook en LinkedIn aan Yahoo Messenger te koppelen.

Yahoo Messenger is gratis en zeer uniek. Het programma is een van de weinige om de markt die het mogelijk maakt om meerdere chatdiensten tegelijkertijd te gebruiken.

Het beheren van uw Yahoo Messenger is zeer eenvoudig. Via het menu kiest u welke contacten u wilt importeren en waar u actief wilt zijn.

Het programma beschikt over een zeer duidelijke interface en is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast beschikt het programma over een webcam-ondersteuning waardoor videobellen mogelijk is. De beeldkwaliteit is daarnaast perfect.

Bent u dus opzoek naar een alles-in-één pakket? Yahoo Messenger voldoet aan al uw wensen waardoor al uw sociale contacten op één plaats bij elkaar komen, namelijk Yahoo Messenger.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yahoo Messenger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *