Winzip

Je bent hier:Home-Compressie-Winzip

Winzip

Winzip is de meeste bekende compressietoepassing. Winzip kan overweg met een groot aantal compressieformaten.

Download Winzip

Beschrijving

Zippen en beheren van content
Het comprimeren van grote bestanden en mappen is makkelijk met winzip waardoor het overdragen van bestanden eenboudiger wordt en het bespaart opslagruimte. Kies bestanden van uw pc met behulp van de drag-and-drop functionaliteit of de bestanden die je hebt opgeslagen op SkyDrive, Dropbox of Google Drive direct vanuit winzip en archiveer ze. Zip-bestanden zijn ideaal voor het delen van bestanden, omdat ze je meerder bestanden laten verzamelen in 1 pakket.

unzippen (uitpakken) van vele archiefformaten
Winzip stelt je in staat alle bekende archiveringsformaten uit te pakken, zoals Zip, Zipx, RAR, 7zip, BZ2, LHA / LZH en nog veel meer. Bij het uitpakken van beveiligde bestanden, verwijdert winzip direct alle tijdelijke bestanden van je computer om misbruik te voorkomen.

Bestanden converteren naar PDF
WinZip maakt het gemakkelijk om Microsoft Office-bestanden te converteren naar PDF als u deze inpakt in een zip, waardoor ze direct klaar zijn om met iemand te delen. Voor extra bescherming, kunt u een alleen-lezen PDF laten aanmaken.

Beveiligen van vertrouwelijke informatie
Bescherm uw bestanden tegen onbevoegde toegang door ze te versleuten met 128 – of 256-bits AES-codering. Voor extra veiligheid, bepaalt u uw eigen wachtwoordbeleid.

Watermerken toevoegen
Om ongeoorloofd kopiëren tegen te gaan kun je met winzip aangepaste watermerken toevoegen aan afbeeldingen en PDF-bestanden. U bepaalt hoe en waar het watermerk verschijnt.

Maakautomatisch een back-up van uw bestanden
Maakeen back-up van uw documenten, e-mail, desktop, favorieten, foto’s, bibliotheken en meer met slechts een klik door het van tevoren opzetten van aangepaste taken voor het automatisch verzamelen en archiveren van uw belangrijke bestanden. Dit kun je allemaal automatiseren met winzip.

Converteer afbeeldingen in hoge resolutie naar handzamere formaten direct wanneer ze worden toegevoegd aan uw Zip. Hiermee kunt u het delen hele albums makkelijker maken terwijl originelen (op volledig formaat) van goede kwaliteit in de zip opgeslagen worden.

U kunt voorbeelden van de bestanden in de zip krijgen voordat u ze (wellicht onnodig) uitpakt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Winzip” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *