Vista Codec Package

Je bent hier:Home-Codecs-Vista Codec Package

Vista Codec Package

Als je sommige bestanden of multimedia bestanden wilt bekijken heb je daar verschillende codecs voor nodig, de meeste zitten standaard op uw pc, voor degene die er niet opzitten is dit pakket.
Alle codecs in één handig verzamelpakket.

Download Vista Codec Package

Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Alle onmisbare codecs en filters installeert u met dit Vista Codec Package. Dit pakket bevat geen opdringerige mediaspeler en rommelt niet met uw bestandstypes. Na het installeren kunt u elke versie van uw eigen mediaspeler gebruiken om dvd’s, films en videoclips in elk formaat te bekijken. Streaming video van het Realplayer- of Quicktime-formaat worden dan ook rechtstreeks ondersteund in uw browser, zonder dat u daarvoor de betreffende software hoeft te installeren. Bij de installatie kiest u zelf welke codecs u precies nodig hebt. Wilt u achteraf toch nog bepaalde onderdelen kwijt, dan kunt u deze apart verwijderen zonder dat u daarvoor heel het Vista Codec Package moet weghalen.

Met de hand elke softwarespeler installeren of de geschikte codec zoeken en installeren is niet alleen tijdrovend, maar ook nadelig voor uw instellingen. Elke speler staat immers te trappelen om de functie van standaardspeler te vervullen. Vista Codec Package installeert al de codecs en filters die u nodig hebt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vista Codec Package” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *