utorrent

Je bent hier:Home-Downloadprogramma's-utorrent

utorrent

uTorrent of Utorrent is een gratis bitTorrent client. Utorrent staat bekend om zijn efficientie.

Download utorrent

Beschrijving

Utorrent is een gratis Bittorrent client. µTorrent heeft als krachtige eigenschap dat het erg efficient werkt. Hierdoor belast Utorrent uw systeem erg weinig, waardoor uw computer niet trager wordt.

Features:
– utorrent is minder dan 800 KB groot (ter vergelijking: een foto op je computer is groter). uTorrent installeert zeer snel en draait zeer stabiel en efficiënt.
– uTorrent is eenvoudig en duidelijk. Met de erg simpel te begrijpen interface is het downloaden van torrents zo gebeurd.
– Met utorrent Remote kunt u UTorrent ook van andere computers, ook buiten uw huis, benaderen om zo downloads op afstand aan te kunnen zetten.
– uTorrent gaat mee met de nieuwste en beste technologieën.
– uTorrent is ontworpen voor snelle downloads. uTorrent draait rustig op de achtergrond en heeft nauwelijks tot geen invloed op uw werk, spellen een andere bezigheden op de computer.
– Tevens biedt het uTorrent programma grensverleggende µTP technologie, utorrent maximaliseert daarmee de gebruikte bandbreedte en vermindert daarmee het vastlopen van uw internet verbinding.
– utorrent is instinctief en slim. Het past het gebruik van de bandbreedte op basis van uw netwerk en het internetgebruik aan. Skype, spelletjes, streamen van video, etc., kan allemaal zonder problemen of vertraging vanwege de torrentdownloads.

talenpakket

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “utorrent” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *