UndeadPixel

Je bent hier:Home-PC onderhoud-UndeadPixel

UndeadPixel

UndeadPixel is een programma waarmee u uw dode pixel(S) in uw scherm mee kunt opsporen en in sommige gevallen kunt repareren.

Download UndeadPixel

Beschrijving

U kunt het een raar en onzinnig programma noemen maar dit vakkundig uitgevoerd freeware programma spoort dode pixel(s) in uw LCD scherm op en in sommige gevallen herstelt UndeadPixel te zelfs.
UndeadPixel’s heeft een zeer makkelijk interface met een minimaal dialoogvenster waar de informatie aangegeven wordt. In een fractie van een seconde kunt u op een paar balken met start en reset knoppen duwen en kunt u gebruik maken van dit handige instrument..

Een klik op een knop en het programma toont een reeks van kleuren achter elkaar op uw computer scherm. U kunt snel nagaan waar de dode pixel zich bevinden en of het alleen om bepaalde kleuren gaat of dat de pixel het helemaal niet doet. Stap twee is niet zo eenvoudig de reparatie van de pixels gebeurd niet door het laten knipperen van het hele scherm, maar in kleine 5×5 pixel blokjes. Het juist plaatsen van de blokken op uw scherm kan soms iets moeilijker zijn. Het is jammer de uitgever het niet mogelijk heeft gemaakt om een het hele scherm achter elkaar te laten knipperen Het is gemakkelijk om het aantal dodepixels dat heeft vast te stellen.

Het oplossen van dode pixels dmv deze blokken aanpak heeft ook een voordeel. Het voordeel van dit programma is dat u uw scherm kunt blijven gebruiken terwijl het programma draait. De kleine knipperende ramen kunnen ook eenvoudig worden ingesteld om 1 enkele pixel te verbeteren. Niet elke pixel van het LCD-scherm word gebruikt in deze procedure, maar dit freeware Undeadpixel hulpprogramma is een gemakkelijke manier om veel pixel problemen te elimineren. UndeadPixel wordt aanbevolen voor elk niveau gebruiker.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UndeadPixel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *