True Image Home 2010

Je bent hier:Home-PC onderhoud-True Image Home 2010

True Image Home 2010

Acronis True Image (Home) is een zeer compleet en betrouwbaar backup programma voor uw computer.

Download True Image Home 2010

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Acronis true image home 2010 is een zeer goed en betrouwbaar backupprogramma voor uw windows computer. Bij de ontwikkeling van true image home 2010 is speciaal rekening gehouden met windows 7. Het backuppen van uw (belangrijke) bestanden is zeer belangrijk.

Zelfs de grootste computerexperts kunnen te maken krijgen met een kapot systeem of een computer crash waardoor zij belangrijke bestanden kwijtraken. Dit soort crashes komen altijd onverwachts en kunnen voor veel ellende zorgen.

De beste (en eigenlijk ook enige goede) bescherming tegen dit dreigende gevaar is het maken van backups van uw belangrijke bestanden. True Image Home 2010 is hiervoor een zeer geschikte oplossing.

True Image backup kan door de gebruiker totaal naar wens geconfigureerd worden. Zo kan de gebruiker aangeven welke bestanden en mappen gebackupped moeten worden. Hoe vaak en waarheen kan worden ingesteld. Uiteraard is het herstellen van een gemaakte backup ook een fluitje van een cent met dit programma.

Kern eigenschappen:
– Ondersteuning voor Microsoft® Windows 7
– Ondersteuning voor virtuele harde schijven
– Doorlopende gegevensbescherming (continue backups)
– taken inplannen via de speciale kalender

Compleet overzicht van functies:
* Schijf-image maken: Back-up en herstel het volledige systeem wanneer u dit wilt.
* Bestandsback-up: Back-up afzonderlijke bestanden, mappen of bestandscategorieën.
* Try&Decide: Veilige omgeving waarin u zonder risico nieuwe software kan testen of websites met potentieel gevaarlijke inhoud kunt bezoeken.
* Acronis Startup Recovery Manager: Start een systeem op en herstel het zonder een aanvullend opstartmedium te gebruiken.
* Privacytools: Grondige systeemreiniging en betrouwbare gegevensvernietiging in bestanden, partities of volumes.
* Imagecodering met AES: Bescherm uw back-upgegevens door deze te coderen met beveiligingstools die voldoen aan de industrienorm.
* Reserve back-up: Sla meerdere kopieën van de back-up op in een andere vooraf gedefinieerde locatie in een vooraf geselecteerde opmaak.
* Set&Forget Back-ups: Eenmaal configureren en automatisch back-ups uitvoeren.
* Bestanden en mappen uitsluiten: Maak alleen een back-up van de gegevens die u wilt om te besparen op schijfruimte.
* Incrementele en differentiële back-ups: Acronis True Image Home 2010 biedt u alternatieven voor het uitvoeren van volledige back-ups. U kunt ook incrementele of differentiële back-ups kiezen. Beide soorten leggen de veranderingen vast die gemaakt zijn na de laatste back-up, en met de gegevenscompressie van Acronis, wordt met beide methodes schijfruimte bespaard.
* Live Backups: Blijf tijdens de back-up aan het werk voor optimaal gebruiksgemak.
* One-Click beveiliging: Maak een back-upstrategie van het systeem en implementeer het met slechts één klik.
* Smart Scheduling: Voer back-ups automatisch uit op een vooraf ingesteld tijd of na een bepaalde tijdinterval, wanneer de gebruiker niet aan het werk is, of tijdens het in- of uitloggen, bij het opstarten/afsluiten vna het systeem, of bij andere gebeurtenissen.
* Acronis Secure Zone: Bescherm uw systeem door een image op te slaan op een speciale partitie op uw harde schijf waar het toegankelijk is wanneer het systeem moet worden hersteld.
* Windows®-achtige interface: De nieuwe, geavanceerde interface van dit product werkt op Windows XP-, Vista-, en Windows 7-besturingssystemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “True Image Home 2010” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *