Syncback

Je bent hier:Home-PC onderhoud-Syncback

Syncback

Syncback is een programma waarmee je backups kunt maken en bestanden en mappen kunt synchroniseren.

Download Syncback

Beschrijving

Syncback is een overzichtelijk, maar uitgebreid programma.
Met Syncback kun je automatisch backups laten maken.

Syncback werkt ook samen met de windows scheduler. Hierdoor is het automatisch backuppen geen probleem.

Ook meerdere backups kun je naast elkaar laten draaien met behulp van profiles.

Synchroniseren houdt in dat je op 2 of meer computers kan werken, omdat syncback ervoor zorgt dat de bestanden op beide computers aanwezig zijn bijvoorbeeld tussen laptop en desktop computer.

Deze versie van Syncback is gratis.

Features op een rij:
Back-up (Bescherm uw gegevens) Het is eesentieel om frequent een backup te maken van al uw belangrijke bestanden. Dit kan met de gratis syncback met een enkele klik. Tevens beschikt syncback over een planner om uw back-ups te automatiseren.

Herstellen (Gemakkelijk herstellen van uw verloren bestanden) Als er iets gebeurd met uw computer of de bestanden kunt u door op een enkele knop te drukken uw bestanden herstellen. Bespaar stress en tijd met het eenvoudige herstelproces.

backuppen van bestanden die in gebruik zijn

Creëren van “backup snapshots” van uw bestanden, zodat u uw bestanden kunt herstellen door ze terug te krijgen zoals ze op een bepaald moment waren. U definieert hoeveel versies u wilt opslaan.

Incrementele back-ups (Doet wat nodig is): Alleen nieuwe en gewijzigde bestanden worden gekopieerd en gebackupt. Incrementele back-ups (hervatten van backups) worden ondersteund, en variabelen kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld back-up naar een map op basis van de datum of naam of type bestand.

FTP en e-mail (Online toegang): Backup of sync bestanden met een FTP-server. Encryptie, compressie, en Unicode wordt ondersteund. Automatisch e-mailen van de resultaten van uw back-up.

Performance & Throttling (Zo snel als maar kan) Alles gebeurt zo snel als maar mogelijk is. Als u het uploaden wilt vertragen, bijvoorbeeld vanwege beperkte bandbreedte, dan kan dat.

Synchroniseren (Werken met 2 of meer computers): Zorg ervoor dat uw werkstation, laptop en computers in een netwerk dezelfde bestanden en versies van bestanden hebben. ‘Smart Sync’ (2-weg-bestand sync) doet het werk.

Beveiligen (Houd vertrouwelijke gegevens prive en veilig): U kunt met Syncback uw back-ups volledig beveiligen met 256-bits AES-encryptie. Militaire beveiliging zorgt ervoor dat uw bestanden goed beveiligd zijn.

Comprimeren (Houd uw bestanden klein): Comprimeer uw back-ups met behulp van de nieuwste compressie technologie.

Automatisering (Instellen en vergeten): Eerlijk is eerlijk, backuppen is niet leuk en als het handmatig moet gebeuren vergeet je het vaak. Met Syncback als je eenmaal een backup profiel hebt gemaakt kun je deze op gezette tijden automatisch laten uitvoeren, zonder enige interactie van de gebruiker.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Syncback” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *