Spybot Search & Destroy

Je bent hier:Home-PC onderhoud-Spybot Search & Destroy

Spybot Search & Destroy

Spybot – Search & Destroy (Spybot-S&D) is een bekend programma om uw computer te ontdoen van spyware, adware en malware.

Download Spybot Search & Destroy

Beschrijving

Spybot – Search & Destroy (often Spybot-S&D) is een computer programma waarmee u uw computer kan opschonen van spyware, adware en malware.
Spyware, adware en malware verzamelen gegevens over u en uw computer en versturen dit naar (veelal reclame) bedrijven.

Spybot – Search & Destroy spoort deze spyware, adware en malware op op uw hardeschrijf en ram-geheugen en verwijdert deze.

In aanvulling op de spyware en adware detectie en desinfectie functies van Spybot, kan Spybot-S&D het register van windows herstellen, winsock LSP’s, ActiveX-objecten, browser hijackers en BHO’s, PUPS, computer cookies, trackerware, homepage hijackers, keyloggers, LSP, titels, Trojaanse paarden, spybots, revisie, en andere vormen van malware herkennen en bestrijden. Spybot kan ook tracking cookies vinden en verwijderen. Spybot-S & D heeft een Immunize functie om de installatie van spyware te blokkeren voordat deze plaatsvindt bv door het automatisch wijzigen van het hosts-bestand waardoor het automatisch bezoeken van malicious servers worden geweerd. Spybot-S & D is niet bedoeld als anti-virus programma en kan deze dus ook niet vervangen, maar het spoort ook een groot aantal rootkits en trojan horses op.

De TeaTimer module van Spybot kan optioneel worden ingeschakeld, deze biedt eenreal-time bescherming tegen ongewenste wijzigingen in het register. Waardoor ze alleen na toestemming van de gebruiker zullen worden doorgevoerd. Legitieme wijzigingen in het register worden meestal (maar niet altijd) gedaan wanneer programma’s worden geïnstalleerd, verwijderd of bijgewerkt; Registerwijzigingen die optreden wanneer er geen programmawijzigingen plaatsvinden kunnen door verborgen installatie van kwaadaardige software worden veroorzaakt.

Sommige programma’s worden geleverd met bijgevoegde spyware of adware en weigeren te werken wanneer deze niet aanwezig zijn, Spybot vervangt de spyware binaries met inerte dummies waardoor de software denkt dat de spyware of adware nog steeds aanwezig is en dus zal blijven werken.

Wekelijks komen er updates uit om de nieuwste bedreigingen te kunnen detecteren en aanpakken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spybot Search & Destroy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *