SpyBlaster

Je bent hier:Home-Firewall-SpyBlaster

SpyBlaster

SpyBlaster is een programma dat niet de spyware verwijderd maar blokkeert voordat deze op uw pc geinstalleerd kan worden.

Download SpyBlaster

Categorie:

Beschrijving

SpywareBlaster begon als een schadelijke software blocker gericht op ActiveX-gebaseerde aanvallen. Deze versie is uitgebreid en kan nu allerlei spyware die wordt binnengehaald doormiddel van uw webbrowser tegenhouden, hoewel dit programma vooral nuttig is voor Internet Explorer gebruikers is het zeker een programma wat zeker de moeite waard is om te installeren.

Gebruikers kunnen kiezen voor het blokkeren van alle Flash-inhoud, gecodeerde back-ups van het Hosts-bestand, pagina-instellingen beheren, blokkeren van cookies en aangepaste ActiveX-bestanden. In Firefox en Netscape zijn alleen specifieke bescherming taken mogelijk namelijk alleen cookies blokering. Maar u kunt een aangepaste zwarte lijst maken die zal functioneren in meerdere browsers. Gebruikers kunnen ook een systeem voor pc momentopname opslaan in het geval van een verwoestende aanval. De interface is goed ontworpen, overzichtelijk en eenvoudig te navigeren.

Het is een beetje verrassend dat er geen ondersteuning voor Opera is, verder is dit toch een uitstekend Spyware block programma en het garandeerd u een
goede bescherming tegen Spyware, gebruik echter wel nog een virusscanner naast dit programma want dat houd echter dit programma niet tegen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SpyBlaster” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *