Spotnet

Je bent hier:Home-Downloadprogramma's-Spotnet

Spotnet

Spotnet is een gratis programma dat een duidelijk overzicht geeft van wat er op usenet te downloaden is. Spotnet creert een lijst van downloads op de nieuwsgroepen en met spotnet kun je ze ook direct downloaden.

Download Spotnet

Beschrijving

Spotnet is een gratis programma (spotnet gratis downloaden) waarmee U downloads op usenet (nieuwsgroepen) kunt vinden en downloaden.
Spotnet repareert de download indien nodig en pakt deze ook automatisch uit (indien gewenst).

Spotnet haalt zijn informatie direct van de nieuwsgroepen servers af. Hierbij koppelt het informatie van websites als moviemeter aan de gevonden downloads (spots). Met één druk op de knop kunnen deze vervolgens gedownload, hersteld en uitgepakt worden.

In de instellingen van spotnet moet je je inloggevens en adres voor je usenet account opgeven. Ook kun je het maximaal aantal verbinden opgeven.

Met spotnet kun je zoeken op titel, afzender en op tag. Ook kun je binnen bepaalde categorien zoeken of alle downloads binnen een categorie met spotnet bekijken.

Ook is het, net als voorheen bij FTD en FTN mogelijk om zelf spots toe te voegen aan spotnet.

Met het sluiten van FTD en FTN lijkt spotnet de nieuwe meester op het gebied van usenetspots en het downloaden met usenet. aparte NZB’s downloaden is ook niet meer nodig dankzij spotnet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spotnet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *