Shareaza

Je bent hier:Home-Downloadprogramma's-Shareaza

Shareaza

Shareaza is een peer-to-peer client voor Windows waarmee je bestanden kunt downloaden en uitwisselen via verschillende populaire P2P netwerken. Shareaza is GRATIS en bevat GEEN spyware of producten van derden.

Download Shareaza

Beschrijving

Shareaza maakt verbinding met vier verschillende netwerken, namelijk: eDonkey2000, Gnutella, BitTorrent en het Gnutella2 netwerk.

Shareaza controleert tijdens het downloaden of de download goed gaat en corrigeert en repareert zo nodig de downloads nog voor de download zelf klaar is.

Je kunt verschillende zoekodprachten tegelijkertijd laten uitvoeren. Ze zullen in Shareaza allemaal hun eigen tabblad krijgen waardoor u het overzicht van uw zoektochten behoudt.

Shareaza heeft verschillende manieren bedacht om te voorkomen dat je de verkeerde bestanden download. Zo kun je van afbeeldingen en films kleine previews zien voor je ze daadwerkelijk download en kun je ook beoordelingen van andere gebruikers zien over de gevonden bestanden (downloads).

Je kunt het uiterlijk van Shareaza voor een groot deel aan je wensen aanpassen. Daarnaast zijn er legio van modules en add-ons te downloaden om nog meer functionaliteiten aan je shareaza progamma toe te voegen. Je kunt zelfs eigen add-ons maken mocht je dit willen (en kunnen..).

Tevens heeft shareaza een uitgebreid IP filter en block systeem waarmee je ongewenste personen en bedrijven kunt weren van je downloadlijsten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shareaza” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *