regcleaner

Je bent hier:Home-PC onderhoud-regcleaner

regcleaner

Tweaknow Regcleaner is een gratis programma waarmee U uw windows register kunt opschonen. Dit is van belang om een trage en instabiele computer tegen te gaan.

Download regcleaner

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Regcleaner Het register is een hart en de ziel van een Windows-systeem. Het bevat informatie die bepaalt hoe uw Windows installatie (computer) er uit ziet en zich gedraagt.
De meeste applicaties gebruiken tegenwoordig het register voor het opslaan van configuratie-en andere belangrijke gegevens. Wanneer u een programma installeer worden er nieuwe registervermeldingen gemaakt. Deze items worden automatisch verwijderd als u het programma weer verwijderd.
Helaas, werkt dit niet altijd goed. Soms zult u merken dat sommige applicaties niet hun eigen registervermeldingen opruimen.
Deze items zullen worden opgespoort door Regcleaner en worden verwijderd.

Na een lange periode van het gebruik van uw computer bevat het Windows-register een groot aantal verouderde vermeldingen.
Dat zal een beduidende stijging van het register grootte en dus een vertraging uw computer opleveren, omdat Windows meer tijd nodig zal hebben om te laden, zoeken en lezen van gegevens uit register.

Om ervoor te zorgen dat uw computer de hoogste prestaties behaalt, is het raadzaam om regelmatig reinigen van uw Windows-register.

* Snel: met behulp van een high performance engine scant TweakNow Regcleaner Pro snel uw register om verouderde vermeldingen te vinden.
* Nauwkeurig: door het gebruik van het complexe algoritme identificeert TweakNow Regcleaner Pro nauwkeurig verouderde vermeldingen.
* Secure: TweakNow Regcleaner Pro maakt automatisch back-upbestanden voordat het verouderde en verkeerde items uit uw register verwijdert. Zo kunt u, mocht er onverhoopt toch iets essentieels verwijdert worden uit het windows register, deze actie ongedaan maken.
TweakNow Regcleaner is verkrijgbaar in twee licenties, shareware en freeware.

Registercleaner, regclaener, register opschonen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “regcleaner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *