PSPad

Je bent hier:Home-Tekstverwerkers-PSPad

PSPad

PSPad is een freeware tekst en broncode editor voor windows. PSPad heeft een groot aantal features voor developers, die het programmeren makkelijker en overzichtelijker maken.

Download PSPad

Categorie: Tag:

Beschrijving

De PSPad toepassing heeft tal van voordelen ten opzichte van andere editors die beschikbaar zijn. Uiteraard is het een belangrijk voordeel dat de toepassing volledig gratis kan gedownload worden maar er is meer dan dat. De gebruiker kan namelijk gebruikmaken van een hele reeks aanpassingsmogelijkheden en er is tevens een spellingchecker.

PSPad heeft vele software-ontwikkeling gerichte functies, zoals syntax highlighting en hex-editing en is ontworpen voor het maken en bewerken van scripts met vele talen zoals PHP, Perl, HTML en Java. PSPad ondersteund ook UTF-8 gecodeerde teksten. Andere functies zijn onder meer autocompletion (automatisch aanvullen), tabs (om de verschillende bestanden overzichtelijk naast elkaar te kunnen bewerken), FTP-client en zoek / vervang mogelijkheden met behulp van reguliere expressies.

De software is ready-to-run, en hoeft dus niet geinstalleerd te worden. Dit maakt hem uiterst goed bruikbaar icm een USB stick.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PSPad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *