PrintKey

Je bent hier:Home-Grafisch-PrintKey

PrintKey

PrintKey in een gratis, klein programma voor op uw computer waarmee u door middel van de Print Screen knop op uw toetsenbord bestanden kunt afdrukken.

Download PrintKey

Categorie: Tag:

Beschrijving

Normaal wordt de Print Screen knop gebruikt om screen shots te maken. Maar het is met PrintKey mogelijk om bestanden af te drukken door middel van de Print Screen knop op uw toetsenbord.

Nadat u PrintKey gratis heeft gedownload en heeft geïnstalleerd kunt u de Print Screen knop gebruiken om te printen. Normaal gebeurt er niks zichtbaars wanneer u deze knop indrukt. Maar als u PrintKey heeft geïnstalleerd dan opent het venster van het programma zich. U krijgt dan een aantal opties om bijvoorbeeld het beeld te bewerken en/of bij te stellen. U kunt wat basisinstellingen aanpassen zodat u bijvoorbeeld met uw muis kunt aanwijzen waar u een screen shot van wilt hebben. Ook is het mogelijk om door middel van te slepen met uw muis het screen shot te vormen. Vervolgens kunt u het uit printen.
U kunt ook in stellen dat u gebruik wilt maken van Direct Print. De instellingen die u dan eenmalig selecteert worden voortaan gebruikt wanneer u op de Print Screen knop drukt. Een druk op de knop is dan voldoende om de pagina af te drukken. Snel en simpel!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PrintKey” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *