Pazera Free MP4 to AVI Converter

Je bent hier:Home-Overige-Pazera Free MP4 to AVI Converter

Pazera Free MP4 to AVI Converter

Pazera Free MP4 to AVI Converter is een gratis programma voor het omzetten van uw MP4-bestanden. Het programma is Engelstalig en wordt regelmatig geüpdatet.

Download Pazera Free MP4 to AVI Converter

Beschrijving

Pazera Free MP4 to AVI Converter heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van haar concurrenten. Allereerst functioneert Pazera Free MP4 to AVI Converter zowel op oudere versies van Windows (95,98 e.d.) als de nieuwere versies van Windows (XP, Vista).

Het programma ondersteunt de volgende formaten: MP4, M4V, MP4V, AVI, MPEG-1 én MPEG-2 waardoor u bijna al uw video’s kunt laten converteren. Pazera Free MP4 to AVI Converter vereist slechts 3 MB schijfruimte waardoor het programma vrijwel geen impact heeft op de snelheid van uw systeem.

Het grote voordeel van Pazera Free MP4 to AVI Converter is de snelle conversie van het programma, binnen enkele seconden is uw mp4-bestandsformaat omgezet naar een afspeelbaar avi-bestand. Veel moderne gadgets als een iPhone, iPod en iPad werken met mp4-bestandsformaten waardoor het programma erg geschikt is voor liefhebber van deze gadgets.

Het programma heeft veel mogelijkheden waardoor het tevens geschikt is voor een ervaren videobewerker. Via het menu bepaalt u tot in detail hoe Pazera Free MP4 to AVI Converter uw bestand converteert.

Helaas beschikt Pazera Free MP4 to AVI Converter niet over een geweldig menu. Het menu oogt zwart-wit waardoor het programma er verouderd uitziet, dit is totaal niet te merken aan de technische mogelijkheden van het programma.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pazera Free MP4 to AVI Converter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *