Need for Speed: Pro Street demo

Je bent hier:Home-Games-Need for Speed: Pro Street demo

Need for Speed: Pro Street demo

Need For Speed: Pro Street is de nieuwste Need for Speed van dit moment, uitgegeven in 2007. Speel de gratis demo hier!

Download Need for Speed: Pro Street demo

Beschrijving

Need For Speed: Pro Street is de nieuwste Need for Speed van dit moment, uitgegeven in 2007. Speel de gratis demo hier!

Het spel heeft geavanceerde graphics, realistische schademodellen (hier is veel aandacht op gevestigd bij het maken van het spel) en realistisch racen wat het allemaal dat ene beetje extra gevoel geeft. Ook bied het spel een hoop upgrades voor je wagen.

De realistische schademodellen zijn bij Pro Street een belangrijke factor in het spel. In een interview met de producer gaf hij het idee dat de talenten van de speler deze keer meer zullen uitmaken dan ooit tevoren. “Durf je je grenzen te verzetten en je auto total loss te rijden? Of wil je het makkelijk” liet de producer weten.

Ook liet de producer weten dat het spel een nieuwe AI heeft. Computergestuurde auto’s zijn veel slimmer en moeilijker te verslaan. Maar ook maakt de AI fouten om de speler een kans te geven de auto total-loss te rijden.

Alle circuits zijn gesloten. Dit geeft het idee dat alle races legaal zijn in het spel, wat het politie idee weer uit het spel gooit, zoals we zagen in NFS III en Most Wanted (tevens te downloaden op megadownloads.nl). Het tunen en upgraden van je wagen is zeer belangrijk, zelfs een visueel effect kan je performance al be�nvloeden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Need for Speed: Pro Street demo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *