nCleaner

Je bent hier:Home-PC onderhoud-nCleaner

nCleaner

Zoals de naam al doet vermoeden is de nCleaner een toepassing die alle onnodige bestanden, registers, etc. verwijdert van uw computer.

Download nCleaner

Categorie: Tag:

Beschrijving

De nCleaner is een applicatie die beschikt over een vooruitstrevend systeem dat beschikt over ruim 90 opkuisitems. Het laat u toe om ruim 80 windows systemen clean te houden en er zijn eveneens ruim 100 plugins beschikbaar die zorgen voor een grotere snelheid en een meer stabiel functioneren van uw systemen. De nCleaner optimaliseert het gebruik van het geheugen, reinigt het register en herstelt fouten in Windows. Ook biedt de nCleaner een bijkomende bescherming voor uw privacy.

Features van nCleaner zoals beschreven door de uitgever:
– Reinig meer dan 80 Windows-onderdelen en applicaties (locaties) + meer dan 100 toepassingen en plugins, het maakt uw systeem sneller, stabieler en beschermd uw privacy.
– Reinig het windows register en repareren Windows-fouten.
– Bewaakt uw systeem capaciteiten om de nodige vrije schijfruimte te bewaken en het optimaliseren van het geheugengebruik.
– Houdt je systeem in de gaten met de System Advisor en corrigeert kritieke Windows-fouten.
– Optimaliseert het geheugengebruik van het systeem.
– Beschermt uw privacy door alle verwijderde en opgeschoonde items te versnipperen (met behulp van professionele algoritmen), zodat ze niet kunnen worden hersteld met behulp van gespecialiseerde recovery software.
– Kies welke cookies je wilt houden en welke je (automatisch) wilt verwijderen.
– Versnippert vrije ruimte op alle harde schijven en partities, zodat eerdere verwijderde bestanden niet kunnen worden hersteld met behulp van gespecialiseerde recovery software.
– Tweak uw systeem en bescherm uw privacy door in-of uitschakelen van verborgen Windows-onderdelen die indringers op uw systeem kunnen toelaten.
– Tweak je systeem en maak het sneller en stabieler door het uitschakelen van onnodige functies en diensten.
– Gebruik vooraf gedefinieerde Tweak profielen voor de beste Tweak configuraties.
– Gebruik de geavanceerde Startup Manager om ALLE objecten die gestart worden bij het opstarten van de computer te zien inclusief diensten en systeem objecten.
– Deze krachtige module stelt u in staat om verborgen virussen of ongewenste programma’s te spotten en hen uit te schakelen.
– Zoek onnodige bestanden op uw systeem (back-up bestanden, logbestanden, ongeldige snelkoppelingen en vele andere) en verwijder ze.
– Je kunt een schema instellen die reinigt bij het opstarten, afsluiten, als je je browser sluit, of op basis van andere intervallen.
– Beheer systeem Services. Uitschakelen, starten, stoppen Services.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “nCleaner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *