MP3 Rocket

Je bent hier:Home-Downloadprogramma's-MP3 Rocket

MP3 Rocket

MP3 Rocket is een gratis netwerkclient die is gebaseerd op het inmiddels verboden LimeWire. MP3 Rocket heeft dezelfde eigenschappen als LimeWire waardoor u snel bestanden deelt en downloadt.

Download MP3 Rocket

Beschrijving

MP3 Rocket is een netwerk client die het mogelijk maakt bestanden te delen en te downloaden. Het is mogelijk via MP3 Rocket tv te kijken, radio te luisteren en zelfs flashgames te spelen.

Momenteel zijn er meerdere netwerkcliënten in omloop. MP3 Rocket is zeer uitgebreid en is vrijwel identiek aan FrostWire en LimeWire.

Het downloaden van torrents is zeer eenvoudig via MP3 Rocket, het programma beschikt over een interne en externe browser waardoor u gebruik kunt maken van de zogenoemde Magnet Links. Daarnaast is de torrentverbinding van het programma zeer snel waardoor u binnen enkele minuten al een film of album binnen kunt hebben.

Via het tabblad kunt u een honderdtal Amerikaanse televisiezenders bekijken. Een andere mogelijkheid van MP3 Rocket is het kijken van films binnen het programma, talloze nieuwe films zijn hier te vinden.

Waar de naam MP3 Rocket van afkomstig is weet niemand, de naam sluit totaal niet aan bij de mogelijkheden van dit zeer uitgebreide gratis programma.

MP3 Rocket beschikt, net als vele andere download programma’s, over een PRO versie die tegen een gering bedrag te verkrijgen is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MP3 Rocket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *