Mozilla Thunderbird

Je bent hier:Home-Chat-Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird is een gratis, open-source e-mailclient met daarnaast een ingebouwde nieuwslezer voor de meest nieuwe besturingssystemen. Het voordeel van dit programma is dat de berichtfiltering niet te omzeilen valt.

Download Mozilla Thunderbird

Beschrijving

Mozilla Thunderbird is de meest gebruikte gratis, open-source e-mailclient op dit moment. Daarnaast beschikt Mozilla Thunderbird over een ingebouwde nieuwslezer voor computersystemen als Macintosh, Linux en natuurlijk Windows. Het grote voordeel van Mozilla Thunderbird is de ongewenste berichtenfiltering. Door de ingebouwde nieuwslezer bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Het installeren van Mozilla Thunderbird gaat vrij gemakkelijk, u blijft beschikking houden over uw eigen e-mailadres en dient geen extensie als gmail.com; hotmail.com of iets dergelijks te gebruiken. Het enige waar Mozilla Thunderbird om zal vragen tijdens het configureren van uw e-mailaccount is de inkomende en de uitgaande server in combinatie met uw wachtwoord.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om meerdere e-mailaccounts te installeren via Mozilla Thunderbird zodat u alles in één oogopslag kunt zien. Verder is er een optie om uw e-mail extra te beveiligen door het installeren van een extra Add-On.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mozilla Thunderbird” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *