Microsoft Silverlight

Je bent hier:Home-Media Spelers-Microsoft Silverlight

Microsoft Silverlight

Microsoft Silverlight is de gratis cross-browser plugin van microsoft. Silverlight plugin zorgt ervoor dat U animaties en videos kunt afspelen in uw browsers

Download Microsoft Silverlight

Categorie: Tag:

Beschrijving

Silverlight biedt een ingehouden modus grafische systeem vergelijkbaar is met Windows Presentation Foundation, en integreert multimedia, graphics, animaties en interactiviteit in een runtime-omgeving. In Silverlight applicaties, gebruikers-interfaces zijn aangegeven in XAML en geprogrammeerd met behulp van een subset van de. NET Framework. XAML kan worden gebruikt voor het markeren van de vector graphics en animaties. Tekstuele inhoud gemaakt met Silverlight is doorzoekbaar en indexeerbare door zoekmachines omdat deze niet is opgesteld, maar weergegeven als tekst (XAML) .

Silverlight kan ook worden gebruikt voor het maken van Windows Sidebar gadgets voor Windows Vista.

Silverlight ondersteunt het afspelen van WMV, WMA-en MP3-media-inhoud in alle ondersteunde browsers zonder dat Windows Media Player, Windows Media Player ActiveX-besturingselement of Windows Media browser plugins. Omdat Windows Media Video 9 is een implementatie van de SMPTE VC-1-norm, Silverlight ook VC-1 video, maar nog slechts in een ASF-container-formaat. Bovendien is de software licentie-overeenkomst zegt VC-1 is slechts een licentie voor de \”persoonlijke en niet-commercieel gebruik van de consument\” . Silverlight, sinds versie 3, ondersteunt het afspelen van H.264-video. Silverlight maakt het mogelijk om dynamisch te laden XML-inhoud dat kan worden gemanipuleerd door middel van een DOM-interface, een techniek die in overeenstemming is met conventionele technieken Ajax. Silverlight blootstelt Downloader een object dat kan worden gebruikt voor het downloaden van content, zoals scripts, media activa of andere gegevens, zoals vereist door de toepassing. Met versie 2, de programmering logica kan worden geschreven in een. NET-taal, met inbegrip sommige derivaten van gemeenschappelijke dynamische programmeertalen zoals IronRuby en IronPython.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Microsoft Silverlight” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *