MalwareBytes AntiMalware

Je bent hier:Home-Virusscanners-MalwareBytes AntiMalware

MalwareBytes AntiMalware

MalwareBytes AntiMalware is een gratis programma dat ongewenste software van uw computer gooit. AntiMalware het gratis programma van Malwarebytes richt zich op kwaadaardige software.

Download MalwareBytes AntiMalware

Beschrijving

Malwarebytes Anti-Malware is een erg effectief anti-malware programma.

De Primaire functie vanMalwarebytes is om uw computer te scannen op de slechteriken, en op dat gebied het is heel succesvol. Het biedt een quick scan, een volledige scan, en een flash-scan van het geheugen en autorun objecten aan en deze te analyseren. Het wordt geleverd met eigen Chameleon technologie van Malwarebytes, die het programma ook laat installeren op veel reeds geïnfecteerde computers, zelfs als de malware andere detectie-instrumenten blokkeert.

MBAM ondersteunt meerdere type schijf scannen waaronder netwerkstations, contextmenu opties, waaronder een scan-on-demand-functie voor individuele bestanden en de FileASSASSIN optie onder de Meer hulpmiddelen sectie voor het verwijderen van beveiligde bestanden.

MBAM heeft zijn reputatie opgebouwd als een van de vooraanstaande malware removers. Extra functies ontbreken, historisch. Maar MBAM is zo goed in wat het doet, dat het praktisch onmisbaar is voor een veilige computer.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MalwareBytes AntiMalware” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *