Limewire

Je bent hier:Home-Downloadprogramma's-Limewire

Limewire

Limewire is een downloadprogramma. Met limewire kun je muziek, software, video’s en televisie-series downloaden. Het is een gratis programma en makkelijk in gebruik.

Download Limewire

Beschrijving

Limewire is het bekendste en beste download programma op dit moment.
Het is zeer makkelijk in gebruik. Omdat het door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt is er bijna niets dat je niet kunt vinden op limewire.

Op Limewire zijn vaak de nieuwste films en series te vinden. Ook complete albums zijn er zonder problemen te downloaden. Let wel op dat dit illegaal kan zijn.

Limewire maakt gebruik van het Gnutella-netwerk. Dit is het grootste wereldwijde file-sharing netwerk. Het princiepe is dat gebruikers de bestanden op hun computer beschikbaar kunnen stellen om gedownload te worden door andere gebruikers. Als miljoenen mensen dit tegelijk doen, krijg je een ongelofelijk groot aanbod van te downloaden bestanden.
Uiteraard kun je zelf kiezen welke bestanden je wilt delen. Zorg ervoor dat je geen bestanden waar copyright op zit ter beschikking stelt, omdat je dan strafbaar bezig kunt zijn.

Limewire is een open-source programma geschreven in Java. Hierdoor is het programma niet alleen op windows-computers te gebruiken, maar draait het ook op Linux en MAC computers.

Nieuw: Limewire ondersteund nu ook Bittorent. Limewire werkt dus ook als bittorentclient!

systeem-eisen:
– 64 MB geheugen
– internet verbinding

Een goed gratis alternatief is Limewire Plus en een ander alternatief is Frostwire

Vanaf vandaag is Limewire helaas officieel verboden. Hierdoor werkt Limewire ook niet meer. Als alternatief hebben wij een ander downloadpakket samengesteld. Deze is gratis te downloaden. Let op: Dit pakket bevat wel Limewire Plus. Er is nog onduidelijkheid of deze wel blijft werken.

Download Software Pakket

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Limewire” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *