License Crawler

Je bent hier:Home-PC onderhoud-License Crawler

License Crawler

License Crawler is een handig gratis programma dat het windows register automatisch doorzoekt naar licenties en serienummers.

Download License Crawler

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Als u uw computer opnieuw wilt installeren dan moet je de licenties en serienummers van al je geinstalleerde software bij de hand hebben. Dit geldt voor de Windows-productcode, maar ook andere serienummers voor toepassingen zoals Nero, Office, VMWare en vrijwel elke andere applicatie die u ooit aangekocht heeft (of die bij de computer geleverd is).

In plaats van het zoeken naar de sleutels in uw e-mails, handleidingen en afschriften kun je beter License Crawler gebruiken. License Crawler is een klein programma dat het Windows-register doorzoekt naar Windows product sleutels en andere serienummers en licenties.

De Licentie Crawler is erg snel in het opsporenvan product sleutels en andere serienummers en licenties en ondersteunt alle versies van Windows-besturingssysteem van Windows 95 tot Windows 8 en Windows Server 2008 R2 (64bit).

License Crawler is een draagbare applicatie, wat inhoudt dat je hem niet hoeft te installeren en dus dat die kan worden uitgevoerd vanaf elke locatie bv vanaf een USB/stick.

Let op: Om License Crawler te laten werken op windows 7 en 8 moet je rechtermuis klik op LicenseCrawler.exe doen dan compatibiliteit kiezen en vervolgens dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmode voor windows xp sp3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “License Crawler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *