Kaspersky Anti-virus

Je bent hier:Home-Anti-spyware-Kaspersky Anti-virus

Kaspersky Anti-virus

Kaspersky Anti-virus is een antivirusprogramma dat ontwikkeld werd door het Kaspersky Lab. Het zorgt ervoor dat Virussen, Malware, Spyware, Adware en alle aanverwanten worden opgespoord en verwijderd van de computer.

Download Kaspersky Anti-virus

Beschrijving

Kaspersky Anti-Virus gaat continu op zoek naar virussen, trojaanse paarden, wormen, spyware, adware, keyloggers en auto-dialers. Eens ze opgespoord zijn worden meteen verwijderd van de computer. Het programma zorgt tevens voor bijkomende bescherming voor de gebruikers en houdt pro-actief heelwat malware tegen alvorens het op de computer terechtkomt. Via het Kaspersky netwerk worden er tevens automatisch updates gedownload zodat het programma steeds actueel blijft. Soms proberen virussen of malware om de werking van Kaspersky te blokkeren. Meestal slagen ze hier niet in omdat de gebruiker enkel met een persoonlijk paswoord de instellingen van het antivirusprogramma kan wijzigen. Na betaling voor een periode van 1,2 of 3 jaar krijgen gebruikers onbeperkte upgrades en tevens technische ondersteuning in geval van problemen.

Features van Kaspersky:
System Watcher
Zelfs als een onbekend stuk malware erin slaagt om op uw PC te komen, dan zal Kaspersky’s Watcher zijn gevaarlijke gedrag detecteren en kunt hem eraf gooien en de meeste kwaadaardige acties terugdraaien.

Bescherming tegen phishing!
Een anti-phishing-onderdeel verbetert je verdediging tegen Internet fraudeurs die pogingen doen om toegang tot uw persoonlijke informatie in te winnen, zoals bank, email en andere inloggegevens en creditcardgegevens.

Automatische Exploit Prevention!
Zelfs als uw PC en de applicaties die u op uw computer gebruukt niet zijn bijgewerkt met de nieuwste updates, zal Kaspersky Anti-Virus misbruik van de kwetsbaarheden voorkomen door:
– het reguleren welke applicaties gestart mogen worden
– het analyseren van het gedrag van uitvoerbare bestanden (programmas) voor overeenkomsten met kwaadaardige programma’s
– beperking van de acties die worden toegestaan voor toepassingen met mogelijke kwetsbaarheden

Minimaa; gebruik van uw computer capaciteiten!
Kaspersky Anti-Virus is zo gemaakt dat het zo min mogelijk invloed op uw internetverbinging en computercapaciteiten heeft. Daarnaast is er een speciale Gamer-modus die zorgt voor een ononderbroken game-ervaring – terwijl kasperspy je computer wel beveiligd houdt.

Geoptimaliseerde antivirus databases!
Met antivirus informatie in de kaspersky cloud, hebben ze de grootte van de antivirus databases aanzienlijk verminderd.

Verminderde Battery Drain!
Als Kapersky anti-virus is geïnstalleerd op een laptop die op de accu draait, vermindert Kaspersky Anti-Virus automatisch het gebruik van accu – zodat de laptop zo lang mogelijk op de accu mee kan.

Virtual Keyboard
Met het Virtual Keyboard kunt u met muisklikken uw bankgegevens online in voeren – zodat uw persoonlijke (inlog en creditcard) informatie niet kan worden getraceerd of gestolen door keyloggers, hackers of identiteitsdieven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kaspersky Anti-virus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *