Isobuster

Je bent hier:Home-Brandprogramma's-Isobuster

Isobuster

Isobuster een een programma waarmee je gekraste cd’s of dvds kan herstellen. Isobuster kan ook met corrupte PC bestanden overweg.

Download Isobuster

Beschrijving

IsoBuster is een zeer gespecialiseerde en toch eenvoudig te gebruiken media data recovery programma. Dit is een programma om beschadigde bestanden mee uit te lezen. Isobuster ondersteunt alle CD-formaten en alle besturingssystemen. Plaats een schijf, USB-stick of geheugenkaart, Start IsoBuster en selecteer het station of media (indien deze nog niet geselecteerd is) en laat IsoBuster de disc inladen. IsoBuster toont u alle partities of tracks en sessies op de media, gecombineerd met alle bestandssystemen die aanwezig zijn. Op deze manier krijgt u een gemakkelijke toegang, net zoals Windows verkenner, om alle bestanden en mappen per bestandssysteem in te zien. In plaats van zicht te beperken tot een bestandssysteem dat uw OS voor u kiest, hebt u toegang tot alle bestanden. toegang tot oudere sessies of verborgen partities en verborgen bestanden en partities.

Simpelgezegd omzeilt Isobuster de standaard Windows bestanden toegang en staat u zodoende toe om alle data in te zien en data te herstellen van CD-i, VCD, SVCD, CD-ROM, CD-ROM XA, DVD, en DVCD.

Indien IsoBuster een VCD of DVD detecteert biedt het u zelfs de mogelijkheid om de inhoud naar een MPEG bestand weg te schrijven!

Verder kan isobuster ook van de volgende compressieformaten de bestanden uitlezen en uitpakken (ook als het compressiebestand beschadigd is) DOA, .TAO, .ISO, .BIN, .IMG en vele andere image formaten..

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Isobuster” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *