iDocLogicx

Je bent hier:Home-Tekstverwerkers-iDocLogicx

iDocLogicx

iDocLogicx is een totaaloplossing voor documentautomatisering (sjablonen) en huisstijlbeheer in Microsoft® Office Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Met iDocLogicx™ kunt u uw documenten voorzien van invulschermen, business rules (intelligent documents) en database-koppelingen.

Download iDocLogicx

Beschrijving

iDocLogicxâ„¢ is een generieke oplossing voor het automatiseren van al uw Office documenten (Word, Excel, PowerPoint, Outlook).

Met iDocLogicxâ„¢ kunt u uw documenten voorzien van invulschermen en business rules (conditionele documenten). De toepassing van de huisstijl kan met iDocLogicxâ„¢ centraal worden geregeld, terwijl afdelingen hun individuele documenten en teksten decentraal kunnen onderhouden.
Altijd gegarandeerd conform de huisstijl.
iDocLogicx™ kan worden geïntegreerd met uw bestaande applicaties en databases. Gegevens hoeven niet meer te worden overgetypt, want iDocLogicx™ haalt met gemak data op uit tientallen verschillende databasesystemen en andere gegevensbronnen.

Het aantal “out of the box” functies dat u in iDocLogicx™ aantreft is overweldigd. U zult ervaren dat het systeem oplossingen biedt voor kleine én grote groepen eindgebruikers.

Geschikt voor Microsoft Office 97, 2000, 2002, 2003 en 2007. Er is een gratis demoversie te downloaden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iDocLogicx” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *